Autoetnografia de la relectura del treball: -els discursos de les organitzacions sindicals sobre la precarietat- Reportar como inadecuado
Autoetnografia de la relectura del treball: -els discursos de les organitzacions sindicals sobre la precarietat- - Descarga este documento en PDF. Documentación en PDF para descargar gratis. Disponible también para leer online.

Athenea Digital. Revista de Pensamiento e Investigación Social 2007, (12)

Autor: Àngela Morillo i Maymón

Fuente: http://www.redalyc.org/


IntroducciónAthenea Digital.
Revista de Pensamiento e Investigación Social ISSN: 1578-8946 r.atheneadigital@uab.es Universitat Autònoma de Barcelona España Morillo i Maymón, Àngela Autoetnografia de la relectura del treball: -els discursos de les organitzacions sindicals sobre la precarietat- Athenea Digital.
Revista de Pensamiento e Investigación Social, núm.
12, otoño, 2007, pp.
315-321 Universitat Autònoma de Barcelona Barcelona, España Disponible en: http:--www.redalyc.org-articulo.oa?id=53701221 Comment citer Numéro complet Plus dinformations de cet article Site Web du journal dans redalyc.org Système dInformation Scientifique Réseau de revues scientifiques de lAmérique latine, les Caraïbes, lEspagne et le Portugal Projet académique sans but lucratif, développé sous linitiative pour laccès ouverte Athenea Digital - núm.
12: 315-321 (otoño 2007) -CARPETA- ISSN: 1578-8946 Autoetnografia de la relectura del treball: “els discursos de les organitzacions sindicals sobre la precarietat” Autoethnography of a re-reading of : -trade union accounts of vulnerable eployment- Àngela Morillo i Maymón Universitat Autònoma de Barcelona cronopio2005@yahoo.es Resumen Abstract “Escriure és un procés; l’acte de transformar pensament en lletra impresa implica una seqüència no lineal d’etapes o actes creatius” (diu James B.
Gray, citat a Cassany, 1993).
Jo afegiria que és també un acte de transformació de vivències.
Això és el que trobareu en aquestes línies, el relat d’un procés personal de transformació de vivències i pensaments de la precarietat, un procés lent, obert, recursiu i molt costós.
La primera fase d’elaboració, la part acadèmica, va fluir sense gaires dificultats.
L’encàrrec, però, anava més enllà.
Incloure l’autoetnografia fou el més dificultós.
Primer pel que té de reflexió personal, després per la certesa d’anar despullant-se, deixant una mica d’una segons avança l’article.
Entrecreua...

Documentos relacionados