Kreativni marketing u medijima - In Medias Res : Journal of the Philosophy of Media, Vol.5 No.8 May 2016.Reportar como inadecuado
Kreativni marketing u medijima - In Medias Res : Journal of the Philosophy of Media, Vol.5 No.8 May 2016. - Descarga este documento en PDF. Documentación en PDF para descargar gratis. Disponible también para leer online.

In Medias Res : Journal of the Philosophy of Media, Vol.5 No.8 May 2016. -

Umjetnost je ljudska djelatnost koja ima za cilj stimuliranje čula, uma i duha. Ona predstavlja aktivnost koja je stvorena s namjerom da prenosi emocije i ideje. Potreba za umjetnošću potiče iz ljudske kreativnosti. Mnoge znanstvene discipline kao što su psihologija, obrazovanje, umjetnost, istražuju pojam kreativnosti. Prisutnost kreativnosti u marketingu nije dovoljno istražena. Živimo u vremenu koje karakteriziraju tehnološki napredak i brze promjene. Susrećemo se s velikim brojem reklamnih poruka i naša svijest je već izgradila -obranu- protiv reklama. Mnoge reklame više ne primjećujemo i postajemo slijepi na većinu njih. Kompanije moraju biti ekstremno kreativne ako žele poslati određenu poruku i pridobiti pažnju javnosti. Kreativni marketing je spoj marketinga i kreativnosti. On je koristan u teorijskom i praktičnom smislu, može se služiti svim vrstama medija u postizanju svog cilja. Kreativnost ima koristi od marketinga jer se preko njega ona može ispoljiti, a i marketing ima koristi od kreativnosti jer na taj način on dobiva novo ruho i postaje marketing novog doba.

kreativnost; umjetnost; marketing; medijiAutor: Aleksandra Brakus - ; Fakultet dramskih umjetnosti u Beogradu, Srbija

Fuente: http://hrcak.srce.hr/DESCARGAR PDF
Documentos relacionados