Kvaliteta e-usluge bankarstva temeljenog na Internetu kombiniranjem fuzzy AHP i fuzzy TOPSISReport as inadecuate
Kvaliteta e-usluge bankarstva temeljenog na Internetu kombiniranjem fuzzy AHP i fuzzy TOPSIS - Download this document for free, or read online. Document in PDF available to download.

Technical gazette, Vol.23 No.4 August 2016. -

Mnogi su istraživači koristili mjerila za određivanje kvalitete usluga u bankarstvu uključujući e-bankarstvo. Tehnologija i tehnološki alati se brzo mijenjaju i svako kućanstvo ima računala, podloge i pametne telefone. Ljudi se navikavaju na obavljanje bankarskih poslova računalom ili pametnim telefonom. U ovom smo radu istraživali fuzzy AHP i TOPSIS metode u određivanju pokazatelja kvalitete u uslugama e-bankarstva. Istraživanje se provelo sa stručnjacima i menadžerima u bankarstvu u državnim i privatnim bankama u Turskoj. Rezultati su korisni i za web-dizajnere i korisnike interneta u razvoju i primjeni e-bankarstva.

bankarstvo temeljeno na Internetu; fuzzy AHP; fuzzy TOPSIS; kvaliteta uslugeAuthor: Aşkın Özdağoğlu - ; Dokuz Eylül University, Faculty of Business, Tınaztepe Campus, Buca, İzmir, Turkey Mehmet Emre Güler

Source: http://hrcak.srce.hr/DOWNLOAD PDF
Related documents