Le-learning des de la perspectiva de la web science: una visió de futur Reportar como inadecuado
Le-learning des de la perspectiva de la web science: una visió de futur - Descarga este documento en PDF. Documentación en PDF para descargar gratis. Disponible también para leer online.

UOC Papers. Revista sobre la sociedad del conocimiento 2008, 7

Autor: Julià Minguillón

Fuente: http://www.redalyc.org/


IntroducciónUOC Papers.
Revista sobre la sociedad del conocimiento E-ISSN: 1885-1541 uocpapers@uoc.edu Universitat Oberta de Catalunya España Minguillón, Julià Le-learning des de la perspectiva de la Web Science: una visió de futur UOC Papers.
Revista sobre la sociedad del conocimiento, núm.
7, octubre, 2008, pp.
1825 Universitat Oberta de Catalunya Barcelona, España Disponible en: http:--www.redalyc.org-articulo.oa?id=79013145005 Com citar Nombre complet Més informació de larticle Pàgina de la revista redalyc.org Sistema dInformació Científica Xarxa de Revistes Científiques dAmèrica Llatina, el Carib, Espanya i Portugal Projecte acadèmic sense fins de lucre, desenvolupat sota la iniciativa daccés obert Universitat Oberta de Catalunya http:--uocpapers.uoc.edu article Dossier «Web Science, la ciència del web» L’e-learning des de la perspectiva de la Web Science: una visió de futur Julià Minguillón Data de presentació: setembre de 2008 Data d’acceptació: setembre de 2008 Data de publicació: octubre de 2008 Resum Abstract En aquest article es presenta levolució que ha sofert recentment leducació a distància des d’una nova perspectiva, la ciència del web, que estudia com el web ha evolucionat tecnològicament, però també socialment i organitzativament.
El web, una solució tecnològica inicialment pensada per a compartir informació, és avui dia present en totes les activitats quotidianes, en qualsevol àmbit –personal, acadèmic o professional–, i ha modificat la forma de relacionar-se, treballar i, evidentment, accedir al coneixement comú i aprendre.
Amb l’aparició del web, l’educació a distància ha deixat de ser una segona opció relegada a estudiants sense la possibilitat d’accedir al sistema educatiu universitari i es va convertint en un fet comú en aquest sistema, on l’estudiant pren el control del procés d’aprenentatge al llarg de la vida, acadèmica i professional, sense barreres temporals o espaci...

Documentos relacionados