Confiança en el web: alguns reptes en la recerca de la ciència del web Report as inadecuate
Confiança en el web: alguns reptes en la recerca de la ciència del web - Download this document for free, or read online. Document in PDF available to download.

Wendy Hall ;UOC Papers. Revista sobre la sociedad del conocimiento 2008, 7

Author: Kieron OHara

Source: http://www.redalyc.org/


TeaserUOC Papers.
Revista sobre la sociedad del conocimiento E-ISSN: 1885-1541 uocpapers@uoc.edu Universitat Oberta de Catalunya España O´Hara, Kieron; Hall, Wendy Confiança en el web: alguns reptes en la recerca de la ciència del web UOC Papers.
Revista sobre la sociedad del conocimiento, núm.
7, octubre, 2008, pp.
8-17 Universitat Oberta de Catalunya Barcelona, España Disponible en: http:--www.redalyc.org-articulo.oa?id=79013145004 Com citar Nombre complet Més informació de larticle Pàgina de la revista redalyc.org Sistema dInformació Científica Xarxa de Revistes Científiques dAmèrica Llatina, el Carib, Espanya i Portugal Projecte acadèmic sense fins de lucre, desenvolupat sota la iniciativa daccés obert Universitat Oberta de Catalunya http:--uocpapers.uoc.edu article Dossier «Web Science, la ciència del web» Confiança en el web: alguns reptes en la recerca de la ciència del web Kieron O’Hara i Wendy Hall Data de presentació: setembre de 2008 Data d’acceptació: setembre de 2008 Data de publicació: octubre de 2008 Resum Abtract La ciència del web és l’estudi interdisciplinari del World Wide Web com a objecte de primer ordre per a entendre’n la relació amb les societats més grans en què és integrat i per a facilitar-ne l’enginyeria futura com a objecte beneficiós.
En aquest article es presenten els problemes i els reptes de la recerca sobre el tema vital de la confiança i es demostra que l’agenda de la ciència del web exigeix que es tracti la qüestió de la confiança, i que per a enfrontar-se a aquests reptes cal un ventall de destreses disciplinàries aplicades d’una manera integrada. Web Science is the interdisciplinary study of the World Wide Web as a first-order object in order to understand its relationship with the wider societies in which it is embedded, and in order to facilitate its future engineering as a beneficial object.
In this paper, research issues and challenges relating to the vital topic ...

Related documents