Presentació Reportar como inadecuado
Presentació - Descarga este documento en PDF. Documentación en PDF para descargar gratis. Disponible también para leer online.

UOC Papers. Revista sobre la sociedad del conocimiento 2008, 7

Autor: Julià Minguillón

Fuente: http://www.redalyc.org/


IntroducciónUOC Papers.
Revista sobre la sociedad del conocimiento E-ISSN: 1885-1541 uocpapers@uoc.edu Universitat Oberta de Catalunya España Minguillón, Julià Presentació UOC Papers.
Revista sobre la sociedad del conocimiento, núm.
7, octubre, 2008, p.
1 Universitat Oberta de Catalunya Barcelona, España Disponible en: http:--www.redalyc.org-articulo.oa?id=79013145002 Com citar Nombre complet Més informació de larticle Pàgina de la revista redalyc.org Sistema dInformació Científica Xarxa de Revistes Científiques dAmèrica Llatina, el Carib, Espanya i Portugal Projecte acadèmic sense fins de lucre, desenvolupat sota la iniciativa daccés obert Universitat Oberta de Catalunya http:--uocpapers.uoc.edu Dossier «Web Science, la ciència del web» Presentació Julià Minguillón Data de presentació: setembre de 2008 Data d’acceptació: setembre de 2008 Data de publicació: octubre de 2008 La xarxa internet és avui dia una constant en tots els àmbits de la vida, a tots nivells: personal, acadèmic i professional.
En pocs anys internet ha canviat la manera que tenim de relacionar-nos, d’estudiar, de treballar, de comprar, d’esmerçar el temps lliure, etc. El web, el conjunt de recursos accessibles per mitjà d’internet, ha esdevingut un oracle gegantí, on la gent cerca, crea i comparteix informació sobre qualsevol tema i es comunica, trencant barreres espacials i temporals, de manera global.
La possibilitat d’estar connectat gairebé en qualsevol moment i des de qualsevol lloc fa que els usuaris tinguin una percepció del web com de quelcom que sempre està disponible per a qualsevol necessitat.
La ràpida evolució de la tecnologia de què disposem, tant del maquinari com, sobretot, del programari, juntament amb el relatiu baix cost que té, ha fet que cada cop més usuaris accedeixin al web i l’utilitzin per a més coses. La ciència del web, de la qual només s’ha començat a parlar recentment, intenta explicar l’evolució del web com...

Documentos relacionados