Qui busca feina a internet? Reportar como inadecuado
Qui busca feina a internet? - Descarga este documento en PDF. Documentación en PDF para descargar gratis. Disponible también para leer online.

Jorge Sainz-González ;UOC Papers. Revista sobre la sociedad del conocimiento 2008, 6

Autor: Elena González-Rodrigo

Fuente: http://www.redalyc.org/


IntroducciónRed de Revistas Científicas de América Latina, el Caribe, España y Portugal Sistema de Información Científica González-Rodrigo, Elena; Sainz-González, Jorge Qui busca feina a internet? UOC Papers.
Revista sobre la sociedad del conocimiento, núm.
6, abril, 2008, pp.
38-47 Universitat Oberta de Catalunya Catalunya, España Disponible en: http:--www.redalyc.org-articulo.oa?id=79013126007 UOC Papers.
Revista sobre la sociedad del conocimiento, ISSN (Versión electrónica): 1885-1541 uocpapers@uoc.edu Universitat Oberta de Catalunya España ¿Cómo citar? Número completo Más información del artículo Página de la revista www.redalyc.org Proyecto académico sin fines de lucro, desarrollado bajo la iniciativa de acceso abierto Universitat Oberta de Catalunya http:--uocpapers.uoc.edu article Dossier «TIC i treball: cap a nous sistemes organitzatius, noves estructures ocupacionals i salarials, i nous mecanismes d’intermediació» Qui busca feina a internet? Elena González-Rodrigo Jorge Sainz-González Data de presentació: gener de 2008 Data d’acceptació: febrer de 2008 Data de publicació: abril de 2008 Resum Abstract Internet ha comportat un canvi important en la manera de buscar feina.
Tanmateix, el canvi no ha afectat tota la població de la mateixa manera.
La nostra anàlisi demostra que la població més jove i amb més estudis ha tret més profit de la xarxa.
A més, com a instrument, la seva utilització es vincula més a la cerca de feina de persones ja ocupades. Un dels resultats més interessants indica que, proporcionalment, les dones utilitzen més la xarxa per a buscar feina, una dada que és coherent amb els resultats que assenyalen que les estructures tradicionals de contractació les discriminen negativament.
Tot i que internet és un instrument en l’evolució del mercat de treball, sens dubte no és la solució als seus problemes ni representa un canvi radical. Internet has led to an important change in the way we look...

Documentos relacionados