El treball col-laboratiu des de la perspectiva de la informació i la documentació: visions i perspectives Reportar como inadecuado
El treball col-laboratiu des de la perspectiva de la informació i la documentació: visions i perspectives - Descarga este documento en PDF. Documentación en PDF para descargar gratis. Disponible también para leer online.

UOC Papers. Revista sobre la sociedad del conocimiento 2009, 8

Autor: Alexandre López Borrull

Fuente: http://www.redalyc.org/


IntroducciónUOC Papers.
Revista sobre la sociedad del conocimiento E-ISSN: 1885-1541 dbindexing@uoc.edu Universitat Oberta de Catalunya España López Borrull, Alexandre El treball col-laboratiu des de la perspectiva de la informació i la documentació: visions i perspectives UOC Papers.
Revista sobre la sociedad del conocimiento, núm.
8, abril, 2009, pp.
32-40 Universitat Oberta de Catalunya Barcelona, España Disponible en: http:--www.redalyc.org-articulo.oa?id=79015644006 Comment citer Numéro complet Plus dinformations de cet article Site Web du journal dans redalyc.org Système dInformation Scientifique Réseau de revues scientifiques de lAmérique latine, les Caraïbes, lEspagne et le Portugal Projet académique sans but lucratif, développé sous linitiative pour laccès ouverte Universitat Oberta de Catalunya http:--uocpapers.uoc.edu article Dossier «Treball col·laboratiu, visions disciplinàries» El treball col·laboratiu des de la perspectiva de la informació i la documentació: visions i perspectives Alexandre López Data de presentació: gener de 2009 Data dacceptació: febrer de 2009 Data de publicació: abril de 2009 Resum Abstract El treball col·laboratiu sha vist reforçat per tota una sèrie de dinàmiques globals, per la interdisciplinarietat i, sobretot, per laparició de noves eines de tipus col·laboratiu.
Com a fenomen que afecta la informació, els professionals de la informació han de considerar-lo per a lestudi dels processos eficients de creació, difusió i participació de la informació.
Larticle presenta un tast de diversos aspectes en què el treball col·laboratiu interacciona de manera central amb la informació i la documentació que, com a disciplina transversal, ha de promoure aquestes noves formes de treballar i participar-hi, si bé al llarg del text sesmenten alguns problemes.
Així, principalment es parla de les noves fonts dinformació creades col·laborativament, com ara la Viquipèdia, i dels repositor...

Documentos relacionados