La presència de les universitats a la xarxa Report as inadecuate
La presència de les universitats a la xarxa - Download this document for free, or read online. Document in PDF available to download.

RUSC. Universities and Knowledge Society Journal 2006, 3 1

Author: Genís Roca

Source: http://www.redalyc.org/


TeaserRUSC.
Universities and Knowledge Society Journal E-ISSN: 1698-580X dbindexing@uoc.edu Universitat Oberta de Catalunya España Roca, Genís La presència de les universitats a la Xarxa RUSC.
Universities and Knowledge Society Journal, vol.
3, núm.
1, abril, 2006, p.
0 Universitat Oberta de Catalunya Barcelona, España Disponible en: http:--www.redalyc.org-articulo.oa?id=78030108 Comment citer Numéro complet Plus dinformations de cet article Site Web du journal dans redalyc.org Système dInformation Scientifique Réseau de revues scientifiques de lAmérique latine, les Caraïbes, lEspagne et le Portugal Projet académique sans but lucratif, développé sous linitiative pour laccès ouverte Revista de Universidad y Sociedad del Conocimiento Vol.
3 - N.º 1 - Abril de 2006 ISSN 1698-580X www.uoc.edu-rusc La presència de les universitats a la Xarxa Genís Roca Resum Abstract La presència a Internet és el resultat d’un conjunt d’accions (continguts institucionals, difusió científica i cultural, serveis.) que es duen a terme a la Xarxa.
Però la veritable presència a la Xarxa serà la resultant no només de les accions web impulsades per la Universitat, sinó també de la suma d’accions web que hi hagi a la Xarxa referides a la nostra institució amb independència de qui les emeti i des d’on ho faci. Cal gestionar la realitat digital prenent consciència que cada persona i cada grup de persones té la incontrolable capacitat d’emetre el seu missatge a la Xarxa, i que de la mateixa manera, cada internauta triarà lliurement si llegeix un missatge més o menys oficial, més o menys espontani. L’única manera de gestionar una realitat tan fragmentada cap a un model coherent de presència a la Xarxa és intentar que aquesta coherència arreli a tots els nivells de l’organització, mitjançant estratègies i polítiques generades des de l’alta direcció. Web presence is the result of a set of actions (institutional contents, scient...

Related documents